Saturday, June 19, 2010

+Jalan2 AQUARIA KLCC+

Comel penyu ni..steady jer..

bnyaknye ikang.. hehe...

terowong aquarium.. nampak mcm menakutkan.. sebab nnti ada makhluk yg agak digeruni muncul tibe2!
byg kan.. kalo tibe2 terowong ni bocor?? oh ngerinye..

jerung!! makhluk digeruni tuh.. hee.. first time nampak jerung kat aquaria.. ternganga mata, he3 .

tgh syok jalan2 dalam terowong ni.. tibe2 rasa mcm xsedap hati.. mcm ada org dok perhati kite je.... bila dongak kat atas.. Laaaa... spesis ikan ni rupenye dok usha2 kite dari tadi..saje je dia melekat kat dinding aquarium ni, hihi~
(tp ikan yg kita nmpk kat aquaria tu senyum..)



salam.. eh.. baru nak bagi salam :P.. sebenarnye, hari ini saya dan kawan saya zihan pergi kat tmpat aquaria ni.. kitorg jalan2 sambil melihat makhluk ciptaan Allah yang cantik2.. bukan ikan je ade, haiwan lain pun turut sama dipamerkan seperti spesis kumbang, kupu2, katak, ular, labah2, memerang dan lain2..
sebenarnya gamba2 kat atas ni saya amik kat Google je.. huhu..
sbbnye saya xde kamera nak amik gamba2 kat situ, so zihan la yg take pictures sepanjang kitorg dalam aquaria ni..jd gmbar2 kat aquaria tu ada pada die.. sy belum berkesempatan copy gamba dari die.
oh ya..bila taking pictures, pengunjung tak dibenarkan 'Flash' kamera mereka.. hmm.. mungkin xnak bg haiwan2 ni pening la kot..huhu.
so it was a great experience! khibroh dzahabiyyah fi hayati..~ tak rugi bile pergi!!

jom ke..

+AQUARIA KLCC+ (^^.)

0 comments: