Monday, April 19, 2010

+ Exam Final 2010 +

jadual exam..

salam..
setelah seminggu saya bercuti di rumah, kampung halaman..
akhirnya pada hari ini saya pulang jua.. ke teratak umah sewa kami..
mcm biasa.. mcm xnak balik jer.. tapi nak wat cm ner kan..
exam pun dah dekat.. hari khamis ni..
seriously, kat rumah sana, x banyak study pun. habiskan masa dgn family jer.. 
tgk tv la.. main kucing, huhu.. 
gembira, rumah toklang dah pon siap. toklang dah tinggal kat rumah baru..
tapi sayangnya, kamera hp CSL saya dah rosak.. jadi tak boleh la nak amik gamba..
em.. anak kucing saya, si hitam pulak dah besar cket.. dia selsema.. tapi alhamdulillah dah makin baik selepas diberi ubat.. 
oh ya.. anak kucing saya yg hitam putih tu pulak dah mati.. :( dia selesema. masa balik hrtu mmg x sempat jumpe la..dah dikebumikan pon.. hmm..
hari sabtu kelmarin.. meriah sangat kat rumah..
achik, maknyah dtg! ika, esah, apiz amsyar pon dtg, pi kat umah toklang.. tdo sini..
pahtu esoknya, ahad, ramai lagi yg dtg, ayalong, maklong, ina, yana dan epi, n mamakaklong, farah dan afiq pon ade.. meriah2.. toklang dpt langsir baru.
ayade pon ade, tp ijat n mirul n mak uda n ayie pi umah makcik siti sabtu tu.. tgh hari ahad br balik.
seronok kat umah.. haha.. xde gaya nak exam langsung.. huhu. aduhai..
skrg ni dah balik umah sewa dah. kene la study yer.. hehe..
nice vacation and holiday at home..
i will come back soon after 2 weeks exam.. insyaallah..

4 comments:

nurul iftitah said...

salam syairah...holiday sakan ye kamu..hek4...
malam ni sy plak yg akn fly2 ke kl...nnti std tdr sesame street ye..huk3~

all de best utk microb...caiyokkkk :)

+AnamuSafir+ said...

wslm.. aa.. he3...
insyaallah..
he3
maceh iftikuu..:)

Siti Muthiah said...

slm...all the best, sis ;)

+AnamuSafir+ said...

tq kak adik ^^,