Tuesday, February 23, 2010

Selamat Hari Lahir..(^_^)...buat anamusafir

sanah helwah..

pada detik waktu jam 12.03 pagi, 23 february 2010.. ku menerima satu pesanan ringkas.. SMS..

"Menjadi yang terbaik!,
jika mampu jadilah pohon di bukit yang tinggi,
jika tidak..
cukuplah jadi rumput,
tapi biarlah rumput yang paling hijau di muka bumi,
Abadikan dirimu pada Allah,
Hidupmu pasti sejahtera,
SALAM KELAHIRAN KE-23.SYG syera!(^^,)v"

from seorg shbt.. eda...

time kasih....:'-)

23 februari for 23 years old.. uniknye angka ini...

kini.. aku telah melangkah ke umur yg selanjutnya.. yang entah bila kan berakhir..
:) Allah Penentu Segala..

p/s: best juga kalo wish kat diri sendiri:) hehe.. enjoy myself~

11 comments:

oshin68 said...

Hepi Bezday syera....moga dipjgkan umur,murah rezeki dan berjaya dalam hidup....

anamusafir87 said...

Terima kasih Moksu!:-) amin ya RABB.. :) (^_^)

nurul iftitah said...

hepi bday!semoga umur awk sentiasa diberkati Allah
baru dpt tenet..=)

anamusafir87 said...

makaseh iftiii:-D~hehe..ok,,tenet kt libraryy~hee

Shiken Permai said...

takleh nak bagi kek la dalam blog ni.....
semoga panjang umur murah rezeki dan juga murah anak..... huhuhu mau kad kahwin.....

anamusafir87 said...

hehe...
:-> Amin ya Rabb.. tq atas doanya.:-)
kad kawin lmbt lagi@xtahu lagi.. huhu..
kak syikin la dulu.. hormat yg tua, syg yg muda. heeeee

Frodo Baggins said...

>>__<<

hapy bday ..
pnjg umo murah rzki

anamusafir87 said...

terima kasih frodo:-D~

Saffa Nadiah said...

hepi besday!! semoga hari2 yang dilalui sentiase ceria dan cerah!!

Saffa Nadiah said...

hepi besday!! semoga hari2 yang dilalui sentiase ceria dan cerah!!

anamusafir87 said...

time kasih nadiah!! insyaallah aminnn!! :-D