Thursday, October 6, 2011

Sepetang di Majlis Konvokesyen UM 2011

Assalamualaikum..
petang rabu, 5 oktober, dalam jam 5.30 pm, saya dan kawan2 pi jalan2 kat pesta konvo UM..
Ramai sangat orang petang tu, pelbagai ragam kami lihat, bergambar, bersorak,meriah..dan tergambar wajah2 kegembiraan dan kepuasan dalam mengenggam segulung skrol ijazah di genggaman masing2..cewah..
ramai juge la kenalan yang saya jumpe, kawan2 dan adik2 junior yang konvo semalam.. Ucapan tahniah diringi senyuman saya hadiahkan buat mereka di atas kejayaan yang mereka kecapi. =) tak kurangnya juge, saya sedikit tergamam apabila ditegur oleh seorang kawan yg  konvo juge, sedang saya kalut beratur di gerai untuk membeli makanan, kedengaran nama di panggil 3x, lalu saya menoleh ke kiri.. eh..dia rupenye.. hee.. sambil mendukung seorg budak kecil comel, dan tersenyum, :) ya, saya ingin mengucapkan tahniah itu, tapi entah mengapa mcm kaku pula..huhu, anyway tahniah! dan ramai lagi kawan2 yang saya jumpe sambil tersasul2 saya menyebut tahniah..haha...

sebenarnya, saya dan kawan2 pergi berjumpa kawan kami yang baru juge konvo semalam, sama-sama kerja kan..hehe..harusla pergi meraikan;) family die pon ada, adik lelaki kawan saya tu kata kat kami, bunga yang dia pegang ni abg K yang bg, harga die rm120~ hoho, mahalnye, bunga yang kami hadiahkan kat kawan kami tu x sampai pon harga begitu..hehe.. anyway, tahniah kawan! :D

Saja meng'snap'2 gambar2 di sini..xde keje..>.<

 yg bertudung hijau muda tu..kawan saya gak, :) thniah kawan!!

 opss.. gmbar memang blur..

:) kawan saya bertudung hijau itu la yg kami raikan..

 Last but not least, petang itu rasa penat sngat, meredah lautan manusia yang membanjiri tapak pesta konvo UM nie... akhir sekali, saya sampai ke rumah jam 8.30 malam.. berkampung dahulu di ofis menghilangkan lelah, sementara menunggu kawan siapkan kerja di lab..


(>.<) konvo dalam kenangan, oGos 2010 tersingkap kembali~~ 


end~wassalam~

0 comments: