Friday, January 21, 2011

Aku Dan...Life..

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh alfarabi23.blogspot.com..
semoga kau sihat2 saje ye.. lama juge la aku tak menaip-naip di lembaran maya ini. Malas. Tak de idea. Nak copy paste artikel orang boleh je, tapi tak terbuat la. nak Share information pon, rasenya ada banyak je lagi saluran2 lain yg orang ramai boleh cari kan..

B.L.O.G--> kitalah reporter, kitelah penulis, kitelah penyunting, kitelah photographer, kitelah yang publish..dan kite juge la yang baca.. hehe.. sendirian berhad. all we doing by our own. baca sendiri pon ok je. macam ala-ala diari elektronik ..

sejak 2-3 hari kebelakangan ni, rasa macam tak best jer. tak tahuler kenapa. boring la..telefon rumah pon jarang-jarang. banyak habiskan masa dengan housemates yang bermacam-macam kerenah dan cerita-cerita. Ada yang sedih,ada yang lucu. Seronok duduk dgn kawan-kawan ni. Boleh sharing together.  minggu lepas aku dan roomate, safa.. bertungkus lumus renovate bilik kitorg. Penat tahap band 4, tak usah nak kata la.. hehe.. pegi shopping beli barang2 utk bilik lagi, penat kaki ni berjalan2 kat kota raya minggu lepas.. Alhamdulillah bilik kitorg dah chantek la than before.. decorate lawa2 cket.  All praise to Him. 

tapi aku rasa bosan.. kenapa ye.. bosan dengan apa yang kite buat skrg.. 
sama jer.. macam mana nak mevariasikan aktiviti.

one more thing.. ah.. impian yang masih belum tercapai.. tak tahula nak tercapai bila.. bila start je..tak sampai 2-3 hari..back to normal.. tak boleh la nak konsisten.. :'(.. ah.. tensyen al stress... rm248.00 dah dibelanjakan tapi result xde.. maafkan aku wahai diri.. mungkin aku selesa begini.. walau payah, walaupun nnti akan diejek dan diperli.. ah..aku peduli apa.. 

sekian.. (>_<)...
emo-emo-emo...

0 comments: